Welkom op de blog van BBQ Shop Flakkee!

Spareribs volgens de 3-2-1 methode

Spareribs volgens de 3-2-1 methode

Je kunt op heel veel manieren spareribs op de barbecue bereiden, maar de 3-2-1 methode is toch wel de bekendste. 3-2-1 duidt op de manier van bereiden en is niet een vast recept.

Lees meer
Product filter op de webshop

Product filter op de webshop

Momenteel zijn we druk bezig om een filter te maken in onze webshop. Zodat je makkelijk kunt filteren op bijvoorbeeld categorie, merk, of waar iets lekker bij is.

Lees meer
Bavette Rollade

Bavette Rollade

Bavette is een mooi stuk vlees wat steeds meer bekendheid krijgt in Nederland. De Bavette wordt ook wel een vanglap of een vinkelap genoemd. Dit magere stuk rundvlees komt uit de flank van het rund en is hierdoor heerlijk mals. Op de BBQ komt dit vlees écht tot zijn recht! En vandaag gaan we er een rollade van maken!

Lees meer
Kippendijencake

Kippendijencake

Een gerecht wat iedereen lekker vindt! De vulling is naar smaak aan te passen, maar op deze manier heb ik hem gemaakt en hij was erg lekker.

Lees meer
Hoe steek je een kamado aan?

Hoe steek je een kamado aan?

Een veel gestelde vraag: “Jan, hoe steek jij je Big Green Egg aan?” In deze blog wil ik graag uitleggen hoe ik mijn Green Egg aansteek. De methode is uiteraard voor alle Kamado’s te gebruiken!

Lees meer
Rookhout hoe en wat?

Rookhout hoe en wat?

Naast het gebruik van kruiden, marinades en dry-rubs maken we bij bbq-en ook gebruik van rookhout. Rookhout is er in verschillende manieren, zo heb je chunks, snippers, krullen, pellets en mot.

Lees meer

BBQ Shop Flakkee

BBQ Shop Flakkee een webshop voor en door enthousiaste BBQ-ers.

Adres

BBQ Shop Flakkee
Burgemeester Sterkplein 23
3244BA  Nieuwe-Tonge
Bezoek en afhalen op afspraak.
Op zondag gesloten.

KVK & BTW

KvK: 24435612
BTW-ID: NL001711228B02

Algemene voorwaarden

Contact

E: info@bbqshopflakkee.nl
T: 06 - 38 24 22 57

Niet op zondag!

BBQ, Barbecue, Grillen, Barbecuen, Buitenkeuken, Buiten koken, Outdoor Cooking, Dry Rubs, BBQ Sauce, BBQ Saus, Kruiden, Specerijen, Houtskool, Lumpwood Charcoal, Aanmaakblokjes, Aanmaakwokkels, Low and slow, Weber, Big Green Egg, Kamado, Hot & fast