BBQ Techniek

Wat is het pekelen van vlees en vis?

Wat is het pekelen van vlees en vis?

Je kunt op heel veel manieren spareribs op de barbecue bereiden, maar de 3-2-1 methode is toch wel de bekendste. 3-2-1 duidt op de manier van bereiden en is niet een vast recept.

Lees meer
Hoe steek je een kamado aan?

Hoe steek je een kamado aan?

Een veel gestelde vraag: “Jan, hoe steek jij je Big Green Egg aan?” In deze blog wil ik graag uitleggen hoe ik mijn Green Egg aansteek. De methode is uiteraard voor alle Kamado’s te gebruiken!

Lees meer
Rookhout hoe en wat?

Rookhout hoe en wat?

Naast het gebruik van kruiden, marinades en dry-rubs maken we bij bbq-en ook gebruik van rookhout. Rookhout is er in verschillende manieren, zo heb je chunks, snippers, krullen, pellets en mot.

Lees meer

BBQ Shop Flakkee

BBQ Shop Flakkee een webshop voor en door enthousiaste BBQ-ers.

Adres

BBQ Shop Flakkee
Burgemeester Sterkplein 23
3244BA  Nieuwe-Tonge
Bezoek en afhalen op afspraak.
Op zondag gesloten.

KVK & BTW

KvK: 24435612
BTW-ID: NL001711228B02

Algemene voorwaarden

Contact

E: info@bbqshopflakkee.nl
T: 06 - 19 29 37 77

Niet op zondag!

BBQ, Barbecue, Grillen, Barbecuen, Buitenkeuken, Buiten koken, Outdoor Cooking, Dry Rubs, BBQ Sauce, BBQ Saus, Kruiden, Specerijen, Houtskool, Lumpwood Charcoal, Aanmaakblokjes, Aanmaakwokkels, Low and slow, Weber, Big Green Egg, Kamado, Hot & fast, Rookhout, Rookchunks, Rooksnippers, Rookmot, Smokewood, Smoke